Evolutionslagen:

Evolutionslagen:

Vishet kan bara uppnås genom andlig utveckling. Vi måste alla höja oss över våra känslor och vårat ego och utvecklas i andlig mening. En pådrivande faktor brukar vara de misslyckanden och felsteg vår livsväg kantas av, om du inte lär dig något av dem och inte försöker låta själen leda dina steg bort från egots och känslornas dominans, kommer ditt liv att kännetecknas av mörker och sorger.

Evolution i biologisk mening är den process varigenom levande organismers egenskaper förändras från en form till en annan mellan successiva generationer. Den innebär att ärftliga egenskaper i en population förändras från generation till generation genom olika processer.

Och detta innebär att våran karma också går igenom generation till generation. I vetskap om detta kan vi lösa de karmaknutarna som har uppstått generation till generation, genom att försöka förändra dessa gamla karmaknutarna behöver vi ta ett beslut att ändra på det vi vet har följt oss från tidigare generation.

Ett beroende av något slag som har varit med oss i flera generationer som påverkar oss än idag, kan vi förändra genom att se sanningen och bryta mönstret, och inte tillåta vårat ego och känslor styra vårat val in för framtida generationer.

Genom att ta ansvar över de situationer som missbruk, frestelse, beroende och svår skuld, är att se sanningen om vad som behövs göra för att få ett mer harmoniskt och kärleksfullt liv, och att inte tillåta dessa destruktiva beteende ha någon makt över ditt liv.

När vi har förstått hur karmalagarna fungerar så blir vi mer tillfreds med oss själva och hur vi kan lösa upp gamla karmaskulder. Det vi gör i dag kommer att påverka det vi gör i morgon. Och det vi gör här påverkar även andra sidan av jorden.

Frid & Kärlek

Susanne

.