Kärleken till oss själva!

kärlek till dig själv

Varje gång du känner eller tänker på att din partner/sambo inte ge dig kärleksfulla ord, och du om och om igen tänker på hur denne inte visar sin kärlek. Och vi frågar oss själva, vad är det för fel på mig? Älskar du mig inte längre? Varför tar du inte på mig? osv. Vi säger oftare till oss själva negativa ord, och hur vi ser på oss själva.

Jag vill att ni ska testa en sak, att tänka och säga högt dessa ord till er själva under en veckas tid.

Börja med att säga: Jag är:

Älskad!

Fantastisk!

Stolt över mig själv!

Tacksam för det jag har!

Framgångsrik!

Kärleksfull!

Snygg!

Vacker!

En Kärleksmagnet!

En Mänsklig andlig varelse!

Kärlek!

Lycklig!

Glädje!

Hel!

Frisk!

En kärlekskraft!

En vandrande stjärna!

En universums välsignelse!

Du kan fylla i med de ord som stärker dig.

För varje gång du tänker och säger dessa positiva ord om dig själv så kommer det även komma till dig från de personer du har omkring dig. Och du kommer även att känna att du behöver kanske inte så mycket bekräftelse från andra, men mer ifrån dig själv.

När du har gjort detta kan du gärna återkomma till mig och berätta hur du känner dig, och vad som har hänt runt omkring dig.

Frid & Kärlek

Susanne