Dagens änglatarotkort!

dagens änglatarotkort

Dagens änglatarotkort

Kort 1. Magiken

Du är redo för nya utmaningar. Du har resurserna eller förmågan att manifestera det du vill ha i ditt liv. Tänk på att livet är magiskt. Detta kortet signalerar att det är rätt tid att starta nya projekt. Om du har haft några tvivel angående din förmåga att manifestera dina drömmar, så släpp dem.

I själva verket får du mer framgång ju mer självförtroende du har. Lyckligtvis kan änglarna öka din inre styrka om du kallar på dem för hjälp. Även om du inte känner dig redo för att röra dig framåt på din väg, är du faktiskt mer redo än du inser.

Dina livserfarenheter har utbildat dig för denna stund, och de möjligheter som finns tillgängliga för dig just nu är magiska. Det är inte nödvändigt att gå flera kurser eller läsa fler böcker, det skulle bara fördröja dig från att gå genom dörren som nu är öppen för dig- fokusera på åtgärden med hänsyn till de planer du har förberett.

Kortet betyder också:

Förhala eller ursäkta dig gör så att det tar bara längre tid innan du är där du vill vara. Du har även magiska tilldragelse, som att du får till dig magiska energier. Koncentrera dig på din uppgift och dina anstränga kommer med oväntade resurser till dig.

Ha tålamod och allt sker till allas bästa. Komihåg att njuta av dina framgångar och visa tacksamhet och tacka dig själv att du har gjort allt i din makt för att det ska bli så som du vill. Be dina änglar om hjälp så kommer de att hjälpa dig. Och tacka dina änglar för hjälpen…

Frid & kärlek

Susanne