Dagens änglatarotkort!

dagens änglatarotkort

Dagensänglatarotkort!

Kort 21. Världen.

Änglarna sänder dig detta kort för att du lyckligt har avslutat något mycket viktigt. De gratulerar dig till ett väl utfört arbete. Du är nu redo att gå vidare till något nytt. Njut av dina känslor av helhet och fullbordan, klappa dig själv på axeln för dina fantastiska prestationer!

Du har växt andligt och utvecklas till en helt ny nivå vad gäller din förståelse för universum, du har erfarit betydande upplysning och utvecklat din medvetenhet om hur du ska uppnå glädje och belåtenhet. Du känner en stor tacksamhet.

Kortet betyder också:

Att du är på väg till fullkomlighet och det är dags att ta ett kliv in i nästa nivå. Ta emot en utmärkelse av dina prestationer. Du kan vara så att ett nytt hus eller arbete står till förfogande. Du går nu in i en fullkomlig klarhet som du tidigare inte har haft.

Du har ett kosmiskt medvetande om att kunna se helheten. Du kommer att få ett erkännande av dina talanger som leder till mer erkännande. Detta ger dig en stor tacksamhet och en inre frihet.

Be dina änglar eller ärkeängeln Mikael om hjälp att se över ditt gudomliga livs syfte, och han vet vilka roller din själ var född till att uppfylla. Kalla på änglarna för vägledning till dina kommande steg, och för modet, styrkan och tilliten till att ta dem.

Frid & Kärlek

Susanne