Dagens änglatarotkort!

Dagens änglatarotkort!

Kort 12. Uppvaknande

Enligt detta kort är det dags att förnya dina planer och se på saker från ett annat perspektiv. Fråga dig själv: är det möjligt att ett annat tillvägagångssätt skulle fungera bättre? Även om det känns som om det inte händer någonting, är det tillfälligt. Använd därför den extra tid du har fått till att tänka över din a strategier.  Omfamna din unika och eklektiska tro eller inställning istället för att följa strömmen. Det är också en bra tid för att vara generös med din tid, uppmärksamheten och gåvor. Detta tionde återgäldas flerdubbelt av universum till dig!

Så här fungerar det med allt: Det du ger till andra får du tillbaka oavsett om det är av gott eller ont. Ger du av kärlek, får du kärlek tillbaka.

Kortet betyder också:

Att en uppenbarelse visar sig för dig och genom osjälviska handlingar gör att en oväntade livsförändring sker. Med att ha tålamod och låta det ta den tiden som behövs för att det ska ske en förändring. Din styrka och kraft ligger i att du är dig själv, och genom detta kommer en ovanlig lösning som du annars inte skulle sett. Så var dig själv, och gör det på ditt sett, och låt inte andra blanda sig i. När du talar, tänker och handlar utifrån kärlek dras andra oemotståndligt till dig.

Be dina änglar om hjälp så kommer de att visa vägen och var lyhörd för dina svar kommer på så många olika sett.

Frid & Kärlek

Susanne