Dagens änglatarotkort!

Kejsaren

Dagens änglatarotkort!

Kejsaren.

Just nu är det viktigt att du är disciplinerad och har ordning runt om kring dig. Dina drömmar är bra och sunda, de behöver riktlinjer och organisering så du kan lyckas med att komma i mål. Gör upp ett schema och planera in i minsta detalj och var bestämd och ha kontroll på det du har försatt dig i.

Du lyckas med att du tar ledningen i din karriär och alla projekt du nu arbetar med, ordning och struktur är dina vänner när du har gjort all förberedelse och går in med en positiv diplomatisk ledare. Gör upp en plan och håll dig till den.

Kortet betyder också det du har omkring dig nu med alla olika möten, det kan vara med någon myndighet och då är det bäst att följa lag och ordning. Ge respekt till andra och dig själv och gör det som kommer att ge dig bevis att du gör rätt.

Det kan betyda att det kommer in pengar och dessa är från något du tidigare har jobbat in eller så kan det vara en belöning eller en gåva. Det kan vara en liten gåva eller en större, vilket som är det välkommet och du blir tacksam.

Frid & Kärlek

Susanne