Hej på er alla där ute!

kärlek till dig själv

Jag vill önska er en god fortsättning!

Äntligen har vi kommit till 2021, jag känner att det är så skönt att vi har vårat vaccin i respektive länder. Vi får kämpa vidare säkerligen hela detta året också, om vi ska få bukt på detta virus så måste vi samarbeta i hela världen. Detta virus visar att vi är så beroende av varandra, och vi kan inte få blunda längre på hur vi behandlar varandra och djuren på ett så brutalt sett, detta virus är här för att vi måste ändra på hur vi lever och där med att vi är alla lika skyldiga att förstöra för oss själva.

jag har hopp om att vi har börjat se detta mer tydligt och många med mig vill försöka jobba hemifrån om det går. Och använda oss av den tekniken vi så duktigt skapar till oss för att göra det enklare för oss alla, och att vi tar vara på ledigheten tillsammans med våra nära och kära på ett mer avslappnat och rofyllt liv utan stress och fara hit och dit. Chilla och njut av livet utan att springa hela tiden för vårat levebröd, saker och ting börjar förändras ändå hur vi en försöker bromsa dess utveckling. Vi ska ju samarbeta för att får det bästa resultatet vi fixar allt om vi bara samarbetar med varandra.

Jag ha nu under ett år samarbetat med människor som gett mig vägledning och stöttat mej hela detta året.

Jag tackar er av hela mitt hjärta, för allt ni har gjort för mig. Och varit vid min sida hela vägen till mål. :-).

Med hjärtliga hälsningar: //Susanne