Dagens vägledning!

dagens vägledning!

Dagens vägledning!

Gudinnan Rhiannons budskap!

”Du är en magisk person som kan omvandla dina intentioner till verklighet.”

Budskap från Rhiannon:

”En stor del av min kraft härstammar från min kontakt med djur och natur. Om du har varit inne för länge så kan du enkelt återta din personliga kraft genom att gå ut. Denna enkla rörelse kommer att göra dig oändligt gott genom att återuppväcka din slumrande magiska och andliga natur. Låt solens, månens och stjärnornas ljus väcka urgamla, vilande minnen.

Dra dig till minnes den tid då du hade magiska drafter och ta dem genast i bruk för hela planetens goda. Återta det uppdrag som en gång avbröts på grund av forna ledares missgärningar. Plocka fram dina andliga vapen och förflytta dig kvickt genom skogen medan du väcker din magi som är livet självt i alla och envar. Detta är ett uppdrag som måste utföras och du är den som kan hjälpa oss med det.” 

Kortet betyder också: Tro fullt och fast på att din dröm besannas. Ta ett tydligt beslut. Lägg din energi på att förverkliga dina drömmar. Var viss om att du förtjänar att ta emot det som är gott. När du vinner gör andra det också. Håll dina tankar fokuserade på din önskan och bota från rädsla.

Om Rhiannon:

Denna walesiska mångudinnans namn betyder ”stor drottning”. Hon fyller en viktig funktion som inspiration för poeter, konstnärer och kungligheter. Hon bär kärleksfullt själar från jorden till livet efter detta på sin trogna vita häst och hon hjälper dem att anpassa sig till livet efter döden. Rhiannon kan ändra gestalt, så hon kan visa sig för dig som ett djur, en fågel eller en sång. Kalla på henne när du behöver hjälp med manifesterande, ande kommunikation, övergångsfaser eller konstnärlig inspiration.

Frid & Kärlek

Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *