Dagens änglatarotkort!

dagens änglatarotkort

Dagens änglatarotkort!

De älskade.

Just nu finns det en relation i dina tankar som kan vara romantisk eller platonisk, denna relation som du har nu behöver mer kommunikation er i mellan. Det som nu är så viktigt är att ni behöver skapa tillit till varandra och tryggt dela med er av varandras känslor.

Det är dags att ta ett viktigt beslut i något som på gott för länge som kommer att ge dig en mer friare känsla till dem du har runt om kring dig. Det beslut du nu tar kommer att påverka dig starkt, och det är då viktigt att du har övervägt noga innan du tänker genomföra dem.

Du är nu inne i en period av att ha mer balans i ditt liv, och se både din kvinnliga och din manliga sida inom dig, som vi alla har inom oss. Du kan ta en promenad eller träna inom något som gör att du mår bättre och rensa dina tankar. Du kommer få mer insikt i vem du är och se andra med andra ögon att vi har både han och hon i oss.

Det är romantik i luften och du känner att de relationerna omkring dig som familj, arbete, vänskap och kärleksrelation känns underbar. Den kärlek vi ger andra är lika viktig att ge till oss själva.

Frid & Kärlek

Susanne