Dagens änglatarotkort!

dagens änglatarotkort

Dagens Änglatarotkort

Kort. 2 Prästinnan:

Hon står för vetenskap, vetskap, visdom och trohet.

Hon vill meddela dig att lita på din intuition och kraften i dina naturliga psykiska förmågor. Hon säger att din intuition är större än ditt intellekt, du har en känsla att bara veta utan att förklara hur. Lägg och så märke till dina drömmar och alla intuitiva budskap du tar emot eftersom de faktiskt vägleder dig.

Det är dock inte nödvändigt att skynda till handling just nu. Ta istället tid till att få mer insikt eftersom saker och ting kanske inte är som det verkar vara på ytan. Ibland behöver vi dra oss tillbaka från allt oväsen som vi dagligen är utsatta för och då kan vi be om vägledning från våra änglar och guider. Ha tålamod för allt kommer att bli avslöjat och du kommer att få dina svar och vägledning när tiden är inne. Lyssna till din inre vishet och det kommer att leda dig till fler framgångar och möjligheter.

Kortet betyder också:

Du har säkert hört att tiga är guld och tala är silver. Genom att ta denna tiden till att vara med sig själv i tysthet, kommer du att få mer vetskap om vad som sker runt omkring dej. Studera din andliga väg är bra just nu och kommer att ge dig en mer lugnare tillvaro. Behåll dina drömmar och önskningar för dig själv, och du ska se att allt blir som du vill att det ska bli. Du lär dig av emotionella situationer och det kommer att göra dig mer medveten om vad som är rätt eller fel.

Frid & kärlek

Susanne