Dagens änglatarot!

dagens änglatarotkort

Dagens änglatarotkort!

Kort 14. Balans:

Änglarna avråder för att ta impulsiva beslut eller steg just nu. Ta istället den måttfulla och balanserade vägen i den här situationen- du kommer att uppleva bättre resultat genom att omvärdera dina nuvarande omständigheter och ändra ditt tillvägagångsätt.

Om du handlade impulsivt i det förflutna kan du hela och rätta till saker i efterhand. Ifall du funderar på att genomföra dramatiska livsförändringar ber dig detta kort att du ska närma dig de förändringarna långsamt och metodiskt.

Detta kort uppmuntra dig att arbeta tillsammans med andra och att se saker från deras perspektiv. Medkänsla och vänlighet är nycklar till att framgångsrikt manifestera dina drömmar. Förlåtelse ger också healing, vilket tillåter en ny början.

Kortet betyder också:

Kortet säger att hålla en måttlig takt, gå sakta framåt och att samarbeta och blanda idéer som ger självbehärskning och finna balansen mellan handling och betraktande. Vänta på en bättre tidpunkt.

Be dina änglar om hjälp att få balans, och att få ett bättre självförtroende, och känna ditt självvärde, och att du förtjäna det bästa i vad livet har att erbjuda.

Frid& kärlek

Susanne