Dagens änglatarotkort!

dagens änglatarotkort

Dagens änglatarotkort

Kort 5. Enhet!

Att arbeta i grupp berikar dig just nu. Att få detta kort betyder att det är dags för dig att vidga din vänkrets eller att ansluta dig till en grupp. Du kanske vill börja skolan igen eller gå en kurs i andlig utveckling. Det är perfekta tid att skaffa stödjande vänner som har integritet och en stark moral.  Det kan vara så att en vän som du har känt länge och att du behöver granska er relation som just ju är i obalans av missuppfattningar.

Det är också dags att ifrågasätta och granska alla regler, begränsningar eller begränsad tilltro som har skapats runt din nuvarande situation (av dig eller andra) för att vara säker på att de är rättvisa för alla inblandade. Detta kan ta bort alla tidigare blockeringar för att hjälpa dig mot dia mål.

Kortet betyder också:

Att söka upp experter eller en mentor och att söka efter meningen med livet och allt vi gör för oss själva och andra. Att ha tillit till de personer som vi har runt omkring oss, ger ett mer harmoniskt liv och vi kan gå i den riktning som var menat från början. Kalla på din ängel för att öka din tillit och ditt engagemang i dina drömmar och mål.

Frid & kärlek

Susanne