Dagens änglatarotkort!

dagens änglatarotkort

Dagens änglatarotkort!

Kort 6. Det älskade:

Kortet indikerar att en viktig relation finns i dina tankar. Den kan vara romantisk till sin natur eller kan det vara en intim men platonisk vänskap. Kommunikation är nyckeln till framgång i denna relation som du är i just nu, det är viktigt att utveckla tillit till varandra. Du kan tryggt dela med dig av dina känslor med någon som står dig nära. 

Det är också dags att ta ett viktigt livsbeslut som har på gott allt för länge och som kommer att ge en mer friare kärlek till de du har runt dig. De slutsatser du kommer fram till nu kommer att påverka din framtida starkt, så det är viktigt att väga dina alternativa val noggrant. Förvisa dig om att dina val är noggrant övervägda och att du är kapabel att genomföra dem.

Kortet betyder också:

Att just nu är det stort behov av balans i ditt liv. Att se över sin hälsa och träna eller promenera för att må bättre. Det är viktigt att du ser din kvinnliga och din manliga sida som vi alla har inom oss. Det kommer att ge dig mer insikt om dig själv och andra.

Just nu är mycket romantik i luften och du känner att alla de relationer du har omkring dig som familj, arbete, vänskap och kärleksrelation känns bra. Detta ger dig utrymme att kunna ge dig själv lite mer kärlek, det är viktigt att du ger dig själv kärlek, och det är genom det du kan ge andra samma kärlek.

Frid & kärlek

Susanne