Vagnen.

Dagens änglatarotkort

Vagnen.

Detta kort vill meddela dig att du har nu kunnat segra i denna utmanande situation som pågått i snart två år. Så nu är det dags att njuta av dina framgångar. Vagnen symboliserar rörelse, transportsträcka mellan idén och resultatet.

Du har inte kunnat stoppa denna rörelse som du nu har genomgått och det har du inte velat heller du har varit tvungen att fullfölja hela denna resa. Kortet säger också att du är på rätt väg och du ska fortsätta på denna väg ett tag till.

Nu är tiden inne för att visa din styrka och beslutsamhet men på ett vänligt sett i till din omgivning.

Du kommer nu att ta ett stort steg framåt som en bättre position att jobba i eller en bekräftelse. En resa kommer det att bli om den är på ett inre plan eller en verklig resa det vet bara du.

I en relation som du har med en partner känns att ni inte hinner umgås med varandra som ni kanske vill, men detta är bara en kortare tid som ni är ifrån varandra.

Ni kommer att ses mer snart igen, om du känner att du vill avsluta denna relation nu så råder jag dig till att vänta ett tag till. Det kommer en ny tid snart som blir mer som vanligt igen och ni kommer att spendera mer dyrbar tid tillsammans.

Frid & Kärlek

Susanne