Åtta i luft.

dagens änglatarotkort

Åtta i luft.

Vi stannar kvar i våra relationer och har svårt att bryta upp. Vi har dåliga vanor och bra vanor som vi har svårt att ändra på. Och framför allt så har vi svårt att förändra våra inpräntade tankar som vi har haft generation till generation.

Vi ser inte dagens ljus och mörker, vi ser det som är gammalt och förlegat. Vi är rädda för det okända det som inte än har varit. Därför är den seende blind, och den som är blid är den som ser.

Åtta i luft vill meddela dig att nu se hela sanningen och med tro på dig själv och tänk positivt så kommer du finna den lösningen som du söker.

Det finns många olika lösningar på att bryta sig loss, du bör få in mer kunskap om vilken väg som du känner dig trygg med och sen agera utifrån den. När du väl har hittat ditt nya trygga hem så kan du börja läka på insidan. Ps. ha nu tålamod och låt det ta den tiden det tar.

Du och jag är starkare än vi många gånger tror, men det betyder inte att vi behöver ha vänner som kan hjälpa oss i dessa hemska situationer.

Ta hjälp av någon du känner dig trygg med, eller ta kontakt med någon myndighet som kan hjälpa dig från din nuvarande situation.

Jag vill tacka er alla som har hjälpt mig igenom denna fruktansvärda situation jag har varit i. Ni är jordens änglar och ni har gett mig så mycket kärlek och trygghet som ingen annan kunnat göra.

Jag är så tacksam för all hjälp ni har gett mig, och fortfarande gör.

Så hjärtligt tack, kära jordänglar.

Frid & Kärlek

Susanne