Riddare i vatten.

dagens änglatarotkort

En tid av inbjudningar till fest eller något annat socialt sammanhang, detta kan leda till att du träffar någon som du blir förälskad i eller är det någon som friar till dig.

Dina relationer som finns runt om kring dig på verkar dina känslor och djupa känslor kommer upp på ytan som har varit dolda en längre tid. just nu är det viktigt att du balanserar dina känslor för att de inte ska bli kaos i ditt liv.

Du är inne i en stark känslomässig period som drivs av kärlek och romans, du är en charmig och romantisk i din natur kan vara lite lynnig i ditt temperament. Du kommer att möta någon som du inte känner, det kan leda till en ny relation eller en tillfällig relation som kan vara lika viktig att njuta av.

Detta möte med denne som du nu kommer, eller har träffat, kan vara en person som du från ett tidigare liv träffat och nu har ni chansen att göra upp gamla skulder av känslomässigt slag. Det du har gjort mot andra kommer tillbaka till dig förr eller senare, tänk på dina handlingar och hur du behandlar dem du möter.

Frid & Kärlek

Susanne