Kung i eld.

Dagens änglatarotkort!

Kung i eld.

Nu behöver du ha fokus på det du nu har tagit dig an, och lyssna på de råd som kommer från någon i din närhet. Detta ger dig en överlägsenhet och sätter igång din kreativa sida som du har inom dig. Ge denne som ger dig råd och få dig att göra slag i saken ett erkännande för dennes kreativitet. Det du ger andra, ger andra till någon annan och så går det runt och runt tillbaka till dig.

Det är du som är kungen och du är en naturlig ledare som har en stark karismatisk elegans och är charmig. Det är du som är chefen och du tillåter dina anställda vara nyskapande och känna motivation till att göra ett fantastiskt arbete och tillsammans kommer ni att göra stora genombrott.

Ge dina anställda de erkännandet de behöver höra, ge komplimanger och gensvar genom att lyssna mer än du pratar. Genom att ge komplimanger till någon, så kommer du att få komplimanger tillbaka, det gäller bara att du lyssnar och ta till dig dem.

Oftast har vi problem att ta oss till de fina saker som sägs till oss och puttar bort dem, så ge dig själv en klapp på axeln och säg till dig själv, BRA JOBBAT! så ofta du kan, det blir som en vibration i kroppen och tillslut kan du ta till dig det fina orden som alla försöker säga till dig.

Frid & Kärlek

Susanne