Ess i jord.

Ess i jord.

Ess i jord betyder att det är en tid av överflöd som är på väg till dig. Det kan vara att du har startat ett företag en tid tillbaka och det är nu du får in ett stort överflöd, kunder och ett överflöd av inkommande intäkter.

Din chef kan ge dig en löneförhöjning eller mer ansvar och där med en högre inkomst. Det kan vara så att något helt oväntat kommer till dig som ger dig oväntade pengar. Nu är det en bra tid att gå igenom alla dokument och kontrakt eller brev som kommit till dig.

Se dina möjligheter och dina motgångar med en fokuserat sinne ett öppet sinne, utan att någon runt omkring dig stör. Det är bara du som vet hela sanningen om din väg och vad du vill uppnå i din karriär och i ditt liv.

Kortet betyder att ta emot en gåva, den kan vara liten eller stor, och den kommer att vara mycket betydelsefull för dig. Den turen som nu är runt dig nu den är där nu men försvinner snart så använd denna tid som är nu med omsorg. Det är mycket som kommer att bli bättre och du kommer att må bättre.

Frid & Kärlek

Susanne