Dagens vägledning!

dagens gudinnorsvägledning

Gudinnan Atenas budskap:

”Du vet vad du ska göra. Lita på din inre visdom och handla därefter utan att tveka.”

Budskap från Atena: ”Jag hjälper dig så gärna, men när du rådfrågar din egen inre kunskapsbank först kommer du att tycka att det är fantastiskt. Jag kan nämligen försäkra dig om att den här situationen reda är löst och att du har tillgång till all den visdom som universum tillhandahåller. För att komma i kontakt med denna visdom behöver du stilla ditt sinne.

Släpp alla bekymmer och all oro och överlämna dem till universums allsmäktiga kraft. Blunda och lägg märke till de tankar och känslor som strömmar genom ditt medvetande. Om du vill kan du be mig att ge dig ett tecken på att du har uppfattat din inre visdom rätt. Ha tillit – jag försäkrar dig att du har uppfattat vägledningen och att den för med sig verkligt goda nyheter till dig och dina kära.”

Kortet betyder också: Sluta att skjuta upp saker och att du ska sluta att ge bort din kraft till andra. Lita på magkänslan och tror på den första ingivelsen du får för du har rätt. Det är viktigt att du lägger märke till idéer som återkommer och agera utifrån dem.

Frid & Kärlek

Susanne

Om Atena: Atena är en kraftfull och vis grekisk gudinna som övervakar och beskyddar alla som kallar på henne. Hon är dotter till Zeus och hennes kraftdjur är vita ugglor och svarta duvor.

Fastän Atena är en krigargudinna slåss hon med förståndet istället för med vapen.

Du kan kalla på henne för att lösa dispyter och för att få beskydd. Dessutom hjälper Atena till med kreativa projekt som skrivande, konst och hantverk.