Tre i luft.

dagens änglatarotkort!

Det är en händelse som har gjort att du blir påmind av något från det förflutna och det fortsätter att påverka dig än i dag.

Ta dig tid och bejaka dessa gamla minnerena som gör dig så ledsen, lita på att sorgen försvinner, och du kommer att se den här situationens syfte, och den tiden du behöver för att läka.

Släpp taget om den här smärtan som du har av gamla minnen och gå modigt framåt. Be änglarna om hjälp, de är här för att hjälpa oss alla.

Kortet betyder också att det är dags att förlåta dig själv och de du har runt om kring dig, för att ge mer utrymmer för andra tankar.

De missförstånd som har blivit kommer att få sin sanning och saker och ting kommer att avslöjas i det som har hänt den sista tiden.

När det är gjort så är det dags att gå vidare och de det som är viktigast just nu. Lev här och nu för du är en viktig och betydelsefull person, komihåg det, kära du.

Frid & Kärlek

Susanne

3 Replies to “Tre i luft.

 1. Hjärtinnerligt TACK för helt klockren vägledning, omtanke, o kärleksfulla samtal. Ditt (och änglarnas o guidernas) fantastiska stöd har varit helt
  ovärderligt för mig, ska du veta.
  Dagens kort var mitt i prick och äntligen är det dags att släppa det gamla, förlåta och gå framåt i glädje. Stor Kram💖

  1. Tack Marianne för dina vackra ord. allt kommer att bli som du vill och det som du har väntat på så länge och det är den stora kärleken mellan dig och din man. Hjärtligt tack för dina fina samtal. Jag sänder dig kärleks ljus i alla dess färger. kram
   Med vänlig hälsning
   Susanne

   1. Tack snälla du för den fina hälsningen och för det positiva kärleksljuset, som jag känner av❤
    Ha det gott, fantastiska du o tack än en gång för allt.
    Hjärtevarma kramar❤🌼❤🌼❤🌼❤🌼❤🌼❤🌼❤🌼

Comments are closed.