Dagens vägledning!

Dagens vägledning!

Dagen vägledning!

Gudinnan Maats budskap:

”Den här situationen kommer att hanteras på ett hederligt och rättvist sätt.”

Budskap från Maat: ”Låt mig föreslå en annan definition av rättvisa: Det är när alla inblandade ger upp sina personliga föresatser till förmån för hela gruppens gemensamma goda. Detta kräver tro på alltets visdom. I en tvist angriper man varandra för att man är rädd att inte få sin del av kakan. Dock är det så att angreppen ökar den smärta som var upphov till dispyten. Varför inte släppa ditt behov av att det ska bli på ett visst sätt och istället inrikta din heliga vilja på att lösa tvisten? Håll fast vid bilden av en fredlig lösning och låt bitarna fridfullt falla på plats.”

Kortet betyder också:

En rättssak får sin lösning. En tvist avgörs på ett harmoniskt sätt. Du kommer att behandlas rättvist. Håll allas behov i minnet när du förhandlar. Släpp skuld och skam eftersom dessa känslor kan dra till dig angripande energier.

Om Maat:

Maat är den egyptiska gudinnan för integritet, rättvisa och ärlighet. I dödsögonblicket håller hon en våg som väger själen mot en fjäder för att avslöja om det finns skuld som tynger. Maat skyddar oss i affärsrelationer och privata förhållanden och ser till att vi behandlas rättvist och hederligt. Kalla på henne innan du skriver på ett kontrakt, när du befinner dig i en tvist eller närhelst du känner dig skuldmedveten eller ångerfull.

Frid & Kärlek

Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *