Dagens vägledning!

dagens vägledning!

Dagen vägledning!

Gudinnan Peles vägledning!

”Var ärlig mot dig själv: Vilken är ditt hjärtas sanna önskan?”

Budskap från Pele: ”Om du lyssnar till ljudet av ditt hjärta och din andning så kommer du att förnimma din inre trummas uråldriga rytmer. Dessa binder dig för evigt samman med allt skapandes moder och med ljudet från planeten Jorden.

Dessa rytmer kan inte simuleras eller förfalskas; de är naturliga och eviga. Vilken del av dig är det du försöker förneka? Vilken del av dig har ägnat sig för mycket åt att försöka göra andra nöjda, på bekostnad av att lyssna till ljudet av din egen rytm?

Kära barn, sträck ut dina armar för att omfamna dina drömmar. De är lika mycket en del av naturen som träden, djuren och solnedgången är. Förtjänar inte dina egna drömmar samma respekt som du visar alla som du älskar? Lyssna på dem, mitt barn. Lyssna på dina drömmar. De kommer att väcka ett kraftfullt utbrott av passion i ditt liv. Var inte rädd för din egen passion. Den för dig framåt på ett naturligt sätt och den kommer att stärka och stimulera dig. När du dansar till rytmen av ditt liv, är du verkligt levande på alla sätt!”

Kortet betyder också:

Se till att din karriär speglar dina verkliga intressen. Gå en kurs eller börja med en hobby som verkligen stimulerar dig. Byt jobb. Gör en underbar resa. Investera tid och pengar i att förverkliga dina drömmar. Ge dig själv tillåtelse att göra det du vill. Startar ett nytt företag. Gör en uppriktig bedömning av vad du ägnar din tid åt. Gör en lista över dina prioriteringar.

Om Pele: Som den hawaiianska vulkangudinnan hon är blir hennes dynamiska styrka missförstådd ibland. Hon visar oss att eld kan rena, befria oss från det gamla för att ge plats åt det nya och väcka vår passion. Utan eld skulle ingenting förändras. Kalla på Pele för att få hjälp att koma i kontakt med din verkliga passion och iver. Pele kommer att hjälpa dig att känna allting djupare, så var inte rädd att agera för att manifestera ditt hjärtas önskningar.

Frid & Kärlek

Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *