Dagens vägledning!

dagens vägledning!

Dagens vägledning!

Gudinnan Isis budskap!

”Minnen från tidigare liv påverkar den här situationen.”

Budskap från Isis:

”Dina rötter på den här planeten är kraftiga och djupa. Några av rötterna har förankrat dig i gamla minnen från det förgångna. Faktum är att dessa rötter har förankrat dig så djupt att du är som förlamad när du ska ta dig vidare. Jag gör dig uppmärksam på det har tillståndet för att du ska kunna ´dra upp gamla minnen med roten`.

Ibland begraver man dessa minnen för att skydda sig själv från psykisk smärta eller förlägenhet, så att man inte minns de obehagliga ögonblick då livet prövade en till det yttersta. Avslöja dessa läxor för dig själv nu, du starka, visa kvinna och gå vidare i trygg vetskap om att du har magisk visdom med dig.”

Kortet betyder också:

Gör en regression till tidigare liv för att få svar och insikter om gamla rädslor från ett tidigare liv kommer upp till ytan just nu. Du har känt personer du frågar om i ett tidigare liv. din nuvarande situation har att göra med något som hände i din barndom.

Om Isis:

Denna egyptiska mångudinnan och översteprästinnan anses vara en av de viktigaste av de antika gudinnorna på grund av att hon har så många olika funktioner och en sådan livlig historia. Hon är moderlig och affärsmässig på samma gång, kvinnlig och superstark.

Isis återförde sin mördade make Osiris, till livet och de fick sin älskade som Horus (faraon med falkhuvudet). Olyckligtvis mördades Osiris igen efter att de hade fått barn och denna gång var han bortom räddning, Isis fokuserade på att uppfostra Horus.

Isis övertalade också solguden Ra att berätta sina hemliga namn för henne. Dessa namn vibrerade av toner som kunde åstadkomma ögonblickliga manifestationer. Sålunda är Isis också känd som en gudinna för gudomlig magi och alkemi. Du kan kalla på henne för assistans inom många områden, bland andra minnen från tidigare liv.

Frid & Kärlek

Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *