Dagens vägledning!

dagens vägledning

Dagens vägledning!

Gudinnan Coventinas budskap!

”Det är dags för en utrensning som renar din kropp och ditt sinne”

Budskap från Coventinas: ”Det här meddelandet är avsett att hjälpa, inte att förolämpa eller kritisera.  Den farkost som din kropp utgör har blivet igentäppt av för mycket starka kemikalier och källan till skadan finns i ditt psyke. Din kropp har skockat många signaler och rop på hjälp för att slippa undan det stadiga intaget av orenheter, men du har ignorerat dem. Kanske har du lagt märke till att din energinivå har sjunkit och att din glädje har mattats av.

Du behöver inte tänka på dessa effekter, för de ligger bakom dig och lösningen finns här och nu! Tveka inte för ett ögonblick att göra upp nya planer, nu när du har fått det här budskapet. Du bör också hålla ett klart fokus på innehållet i dina tankar och ditt tal, för orden du tänker och uttalar är den föda som ger eller tar energi. välj renhet så lovar jag att dina framtidsutsikter förändras till det bättre.”

Kortet betyder också: Följ den vägledning som din intuition ger dig angående livsstilsförändringar. Sluta med alkohol och droger. Undvik processad mat såsom socker, vitt mjöl etc. ät mera ekologiskt mat. Håll dig positiv i tal och tanke. Du kan börja med att äta mer vegetariskt eller vegans kost. Genom att fasta eller avgiftningskur kan också hjälpa dig. (Detta här kortet kan också komma som en bekräftelse på att din nuvarande hjälpsamma livsstil fungerar.)

Om Coventina: Coventina är en kraftfull keltisk vattengudinna som skyddar vattendrag, såsom hav, sjöar, dammar, älvar och åar, och dess invånare. Om du ber henne så ger hon dig gärna en gudomlig uppgift att jobba för miljön på något sätt. Önskebrunnar gjordes till hennes är a och an i dag kastar vi mynt i vattnen och önskar oss något. Det är Coventina som uppfyller dessa önskningar. Då våra kroppar till största delen består av vatten är hon starkt engagerad i att hjälpa oss att rena våra fysiska jag. Hon påminner oss om att renade även innebär att hålla våra tankar och vårt tal fyllda med positiva ord som stärker våra kroppar och våra liv.

Frid & Kärlek

Susanne