Dagens änglatarotkort!

dagens änglatarotkort!

Dagens änglatarotkort!

Kort. 20 Förnyelse.

Änglarna sände dig detta kort därför att du antingen är nära slutet av en arbetsuppgift eller vid en vägkorsning, på tröskeln till att göra en viktig förändring. Detta kort visar att det är dags att granska och göra någon form av utvärdering. Gör ett eftertänksamt omdöme om ditt liv, och gör sedan ett tillitsfullt val. Du ska låta fördomar att falla och ha medkänsla och förlåtelse i ditt hjärta.

Var lugn, och var viss om att du har förberett dig väl. Rättsliga situationer löses till din fördel. Dessutom kan du nu lyckas med akademisk examen och certifiering.

Kortet betyder också:

Ett viktigt avgörande och beslut är taget, och det gör att vi väljer en annan väg vi är vana vid. Detta betyder att en karriär eller arbetsförändring sker, och detta är en ny början på något gott.

Be din ängel eller Jeremiel att hjälpa dig med att utvärdera ditt liv så att du kan ta klara beslut om lämpliga förändringar. Spendera en stund ensam med papper och penna och kalla på änglarna för att hjälpa dig se över vad som behöver bli förändrat.

Frid & Kärlek

Susanne

4 Replies to “Dagens änglatarotkort!

    1. Hej Jamey det värmer i mitt hjärta att du känner att du lär dig något nytt. Jag sätter ut dagens vägledning varje dag och håller på med karmar lagarna som är ganska många men det är roligt att skriva om dessa också. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *