De älskade.

dagens änglatarotkort

Just nu är det en person som är viktig för dig som du tänker ofta på. En relation som är av intimt eller är en platonisk vänskap. Det som är viktigt oavsett vilken typ av relation det är så är det att kunna ha en bättre kommunikation med varandra, att prata igenom det som är mellan er. Du kan ha en vän som du kan prata med om allt, ta till vara på den vännen och var ärlig.

Kortet betyder också att du står inför ett viktigt beslut som kan ha att göra med om du ska säga ja eller nej till ett erbjudande, eller om du ska säga upp dig och gå en helt ny väg i din karriär eller om du ska säga ja eller nej till ett frieri från någon. Tänk noga över det du nu kommer att bestämma dig för, för det kommer att påverka ditt liv starkt framöver.

Motionera i den mån du kan, så mår du bättre, var utomhus och få frisk luft i dina lungor. Gör det som känns bäst för dig och överarbeta dig inte, det leder endast till att man slutar motionera över huvud taget.

Tänk på att det beslut du nu väljer är något du kan genomföra.

Du har mycket romantik runt om kring dig och alla relationer som hem, jobb och grannar mm. Och det känns underbart och som om man flyger i en känsla. Just nu kan du ge dig själv lite mer kärlek än du tidigare har gjort, för ju mer du ger dig själv kärlek desto mer ger du till andra.

Frid & kärlek

Susanne