Vita Tara

Vita Tara.

När dina tankar nu har renats i ditt inre och i handling så är det naturligt att du söker den samma renhet runt om dig också. Detta är ett tecken på att du har fått mer känslighet för din omgivning och kan även kallas för högkänslighet. Allt som hindrar din mediala och din andliga medvetenhet har du nu eller är på väg att lyckas ta bort, och du är mer öppen för de budskap som kommer till dig.

Din medvetenhet som du nu har och alla den upplysning som kommer i din väg ställer höga krav på dig att känna in för den hårda och orena till den mjuka och rena känslan. Din kropp är ett mätinstrument som visar vad din kropp tål och vad den inte tål.

Har du en högkänslighet som att du blir stressad av höga ljud och bullriga situationer som folkmassor och våld i media, försök att undvika dessa och leta efter tidpunkter som har mindre folkmassor när du exempel handlar hem dagligvaror.

Titta mindre på nyheterna som innehåller våldsamma situationer, och när du känner obehag så byt kanal. Du kan ta bort all våldsamma händelse på alla dina sociala sidor som du har i din telefon. Det är inte för alltid men du kommer att känna in mindre av det obehagliga som stressar upp dig och din överkänslighet avtar lite i alla fall.

När du har tagit lite avstånd från det som visas i media med våldsamhet mot vuxna, barn och djur så vill fortsätta att hålla avstånd från detta.

Frid & Kärlek

Susanne