Världen.

dagens änglatarotkort

Världen och hela universum.

Nu är det dags att avsluta något mycket viktigt, det kan vara svårt, men det är klart nu. Du är snart redo för att gå vidare in i nya projekt, varför jag säger snart? Jo jag menar att du ska njuta av dina framgångar först för att sedan känna dig redo att gå in i nya möjligheter eller utmaningar.

Det spelar ingen roll vad det är du avslutar och hur stort projekt det har varit eller hur länge du har varit i det. Det är viktigt att känna in allt du har varit med om, och sen göra det stora avslutet.

Detta kort berättar också att du kommer att göra en resa inom en snar framtid och den kommer ge dig de svar som du nu har sökt efter en lång tid. Det kan vara att du få ta emot en utmärkelse av dina prestationer, eller ett diplom av att du har lyckats med din uppgift.

Det kan vara så att du flyttar in i ett nytt hem och detta hem är anknytning till ditt nya arbete. Du får denna möjligheten för dina talanger som även leder till mer erkännande för ditt sett att se helheten i den kosmiska världen.

Änglarna som vi inte se vet vilken väg som är rätt för just dig, be om vägledning och du kommer att få den via djuren eller andra konstiga sett som inte tillhör vardagen. Men var tyst om hur du får den till dej, framför allt till dem du har omkring dig för de kommer inte förstå ändå.

Jag ber om styrka att kunna ta mig igenom den tuffa situationen jag sitter i. Jag ber om mod för att våga gå nästa steg, och om jag är på rätt väg.

Fåglarna är med oss hela dagarna och även på nätterna, om du vill så kan de ge dig mycket information om framtiden och det som är just nu omkring dig.

Det du behöver göra är att sätta betydelse på vad dina fåglar betyder och hålla det för dig själv. Testa med att ha i minnet att om en fågel flyger lågt framför bilen så ska du sakta ner. Osv.

Detta kommer att leda till att du känner en stor tacksamhet och en inre frid.

Tack till alla jordänglar och ande änglar.

Frid & Kärlek

Susanne