Sex i vatten.

dagens änglatarotkort!

Gamla minnen från ditt förflutna eller dina tidigare liv har kommit upp till ytan. Det kan vara så att du försöker lösa något som påminner dig om tidigare upplevelse och de minerna som kommer fram kan vara ett tecken på vad som är eller är på väg in i ditt liv.

En ny bekantskap som kan kännas som om ni har känt varandra sen innan och att ni har ett start band mellan er. I denna situationen så är barnen som finns omkring dig mycket viktig och det kan påverka ditt liv just nu mer än du anar. Det finns någon som ej vill ta sitt ansvar och brist på att visa sitt ansvar i det hela.

Kortet betyder också: Det kan komma en gåva eller så har du ett arv som väntar dig. Det finns mycket vänlighet runt omkring dig och det kan vara så att en äldre vän som kommer tillbaka i ditt liv eller så kommer det en romans in i ditt liv.

Obs! Du kan sitta och dagdrömma om hur fantastiskt allt har varit i din tidigare relation och du förskönar det. Om det är en gammal relation som kommer tillbaka så var medveten om att denne är samma person som tidigare och har inte förändrats.

Frid & Kärlek

Susanne