Kejsarinnan.

dagens änglatarotkort

Kejsarinnan.

Allt hårda arbete som du nu har lagt ner din tid på kommer att utfalla i stor belöning. Allt som du vårdar och ge din uppmärksamhet till och att du gör det med ett kärleksfullt hjärta så kommer allt också att blomstra. Det kan vara i ditt hem och det kan vara till en vän och allt som har med dina nära och kära.

Ge dig tid till dina blommor och ditt hem både ute och inne. Din kreativitet kommer att öka och du kommer att finna harmoni i samband med att du gör det med ett glatt hjärta. Sätt dig och njut av det du redan har gjort och unna dig lite lyx. Som att dricka gott och äta gott när du beundrar ditt mästerverk.

Detta kort betyder också överflöd och det kan vara nu du får tillbaka det du har gett till andra. Det du har gett i gott får du också tillbaka i gott. Du kommer att ha en tid med många fantastiska känslomässiga möten som kommer att ge dig styrka och mod till att fortsätta på det du nu har startat oavsett vad det är.

När du känner att det är lite motigt så gå ut i naturen och bara andas och ta in all den energin som skogen faktiskt ger. Gör ingenting kan vara svårt för många av oss men alla kan vi lära oss det, och att bara sätta sig på en sten eller en stubbe ute i skogen kan ge mer energi än att gå långa promenader.

Frid & Kärlek

Susanne