Fyra i vatten.

dagens änglatarotkort

Fyra i vatten.

Du är på väg att missa din chans i den situationen du nu är i, därför måste du nu ändra om i din planering. Du har positiva krafter omkring dig och de kommer att hjälpa dig, nu kommer det flera som vill hjälpa dig och de erbjudande som känns bäst för dig är den hjälp du ska ta emot.

Du kanske inte är van att be om hjälp men nu kommer den till dig än då utan att du ber om den. Och tacka för denna hjälp som nu kommer.

Vattenkortet betyder känslor i alla slag, den starkaste av dem är kärleken till alltet du har omkring dig. Just nu känner du dig distraherad och är fången i en viss känsla och ibland tar du förgivet de goda sakerna du har omkring dig.

Fokusera mer på vad du har än det du inte har, det hjälper dig att värdera och vara tacksam för det som du har och det som kommer till dig.

Du kanske känner dig missnöjd och är i en dagdrömmande värld och du känner dig vilsen. Denna tiden du är inne i nu kommer att försvinna och du kommer känna att du är på rätt väg igen. Du kanske känner att allt går dig emot, men det är bara under en kortare period som du kommer att känna så här.

Ta vara på denna tiden för du kommer att hitta en hel del nya intressanta saker om dig själv, och vad du behöver för att kunna ta dig framåt igen. Se det som en möjlighet och som en utmaning så kommer de tunga känslorna att försvinna ut i universum.

Kärlek är den starkaste makten vi alla har, kärleken till våra medmänniskor och alla våra djur. Kärlek är den röda tråden genom allt.

Frid & Kärlek

Susanne