Den vibrerande energins lag!

karmalagarna

Den vibrerande energins lagar!

Karmalagarna är hos oss alla, och det är karman och din själ som du endast tar med dig till nästa liv.

Vi består alla av energi i ständig rörelse och den andliga energin inom oss kan aldrig dö. Ingenting i universum är statiskt; allting förändras ständigt, och detta omfattar även oss och våra liv.

Energi lagen: Energi är kraften som driver universum. Allting på vår planet, inklusive du och jag, består av energipartiklar. Vi utgörs alla av samma material. Det innebär att vi alla är sammanlänkande – med universum och med varandra. Energi lagen påminner oss om att alla är en, att var och en av oss kan påverka harmoni i världen och i alla som lever omkring oss. När du befinner dig mitt uppe i din dag, se på världen om kring dig och upprepa den här affirmationen: ” Jag är ett, med allt som är”.

Det vi gör i dag påverkar oss även i morgon, det vi gör i dag kommer att påverka även andra personer, och även personer på andra sidan av jorden. Vi är alla delaktiga i det som händer runt omkring oss, på ett eller annat sett.

Så ge ut den energin som du vill ha tillbaka, det är så våra energier fungerar. Det är karmalagen som säger detta; Det du ger får du tillbaka, tio gånger om!

Meningen med mitt inlägg är att vi behöver se världen i ett större sammanhang, och att vi kan påverka våra liv med att vara i ständig rörelse, och söka kunskap som ger näring till vårat medvetande att vara här och nu!!!!

Och vi kan påverka varandra på ett mer positivt sett och släppa våra fördomar om att andra är si och så. När vi säger att andra är si och så, säger vi det till oss själva också. Vi är alla lika och vi kan komplettera varandra om vi bara vill ge det en chans. “Vi har den fria viljan att välja, viljan är hela lagen och det är kärlekens vilja. Gör vad du vill, men skada ingen. Och det gäller även dig själv.”

Frid & kärlek

Susanne