Dagens vägledning!

dagens vägledning!

Dagens vägledning!

Gudinnan Guineveres budskap!

”Den romantik som har vaknat i ditt hjärta har sporrat universum att ge storslagen kärlek till dig.” 

Budskap från Guinevere:

”Romantik är inte ett omodernt begrepp – långt därifrån! Romantiken är den urgammal metod för att sammansmälta med det gudomliga när det gudomliga manifesteras i en annan människa. Romantiken är också lekfullhet, som kommer med bud om vår, blommor och nytt liv. Du behöver faktiskt inte ha ett förhållande för att framkalla romantik. Du kan göra verklighet av det åt dig själv genom skratt, genom att omge dig själv med skönhet och genom att hänge dig åt lyxiga njutningar. Romantiken är universums livskraft och den är verkligen värd att sikta mot!”

Kortet betyder också:

Du har just träffat din själsfrände, eller kommer snart att träffa din själsfrände, romantiken förnyas i ett existerande förhållande, du är en väldigt romantisk person. Dina behov av romantik är inte tillgodosedd och du behöver vidta åtgärder för att ändra på detta.

Om Guinevere:

Denna keltiska trippelgudinna har urgamla rötter som går tillbaka till tiden före kung Artur. Hon var då känd som Gwenhwyfar. I hennes ursprungliga form betydde hennes namn ”den vita eller ”vit ande” och hon var en mäktig gudinna som åkallades för både fertilitet och för att agera som en bro mellan detta liv och livet efter döden.

Under Avalons, Glastonburys och kung Arturs tid blev hon känd som Guinevere. För att bli kung måste Arthur smälta samman med, eller gifta sig med Gwenhwyfar, den gudinnan som styrde över landet. Så blev Gwenhwyfar den förbluffande vackra Guinevere, den nye kungens drottningbrud. Legenden säger dock att hennes hjärta egentligen tillhörde kung Arturs kusin Lancelot. I dag hjälper hon oss att vara säkra på att vi går in i förhållande med vår sanna kärlek och hon hjälper oss att hålla den kärleken vid liv.

Frid & Kärlek

Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *