Dagens vägledning!

dagens vägledning!

Dagens vägledning!

Gudinnan Pele.

När man lyssnar på sitt hjärta och sin andning så kommer du att förnimma ditt inre uråldriga trummas rytmer. Detta ljud för binder för evigt samman med allt som är skapat av moder och ljudet från våran vackra planet jorden.

Dessa rytmer kan inte förfalskas de är naturliga och eviga, och de är automatiska. Finns det någon del av dig som du försöker förneka? Är det någon del av dig som ägnar för mycket tid för att försöka göra andra nöjda, som är på bekostnad av ditt eget ljud av din egen rytm?

Pele vill att vi ska stäcka ut våra armar och omfamna våra drömmar, de är lika viktiga som att naturen och träden, djuren och solnedgången är. Dina drömmar förtjänar samma respekt som du visar till alla du älskar. Du kommer att väcka ett kraftfullt utbrott av din passion i ditt liv när du följer dina drömmar.

När vi dansa med till den rytm som livet är kommer vi att känna oss så mycket mer levande på alla sett. Börja i en liten skala och succesivt bygga upp din dröm, så ska du se att med tiden faller alla puzzelbitarna på plats.

Frid & Kärlek

Susanne