Dagens vägledning!

dagens vägledning!

Dagens vägledning!

Gudinnan Lakshmis budskap:

”Sluta oroa dig Allting kommer att bli bra.”

Budskap från Lakshmi:

”Vi lever i ett vänligt universum där alla jobbar för dig. Det finns inga prövningar, blockeringar eller hinder på din väg förutom den rädslan som du själv projicerar på framtiden. Stilla ditt sinne ett ögonblick och tysta dess oro och rädsla. Känn hur jag stryker ny tillitsfull, hoppfull och optimistisk energi över din panna. Dessa energier ger bränsle åt ditt nuvarande spännande ögonblick likväl som alla dina framtida ögonblick.

Varför skulle du önska dig mörker när ljuset skiner överallt omkring dig? Stig in i det här ljuset med hjälp av ljusare tankar och känslor. Du behöver sluta bekymra dig eftersom den här oron fullständigt tillintetgör det goda som försöker komma till dig! Rensa bort rädslan ur ditt hjärta och ersätt den med energier som tjänar dig och din familj. Vägra att tänka på något annat än din ljusa nutid och framtid, så lovar jag att det blir verklighet.”

Kortet betyder också:

Du och dina kära är skyddade och kommer att ha allt ni behöver. Släpp all oro för framtiden och undvik fattigdomstänkande. Ägna dig år positiva tankar och avsikter och var viss om att du alltid kommer att ha det du behöver, nu och i framtiden. Oroa dig inte över pengar. Visualisera överflöd istället.

Om Lakshmi:

Lakshmi är en vacker och god hinduisk gudinna som bringar överflöd till alla som kallar på henne. Lakshmis koppling till lotusblommor, elefanter och vatten representerar hennes absoluta övertygelse om att fruktsamhet och överflöd är tillgängligt för alla. Hon ger dig mer än gärna vad du behöver, oavsett om det handlar om pengar, tid, kunskap, eller möjligheter. Lakshmi jobbar tillsammans med Ganesha, den elefanthövdade guden som är känd som den som övervinner hinder”. Tillsammans är de ett oövervinnerligt team som jobbar för att du ska kunna släppa rädsla och ta emot överflöd.

Frid & Kärlek

Susanne

2 Replies to “Dagens vägledning!

    1. Tack Teje! Hjärtligt tack för ditt svar och att du läser min blogg. Ha nu en trevlig helg.:-) <3
      Med vänlig hälsning
      Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *