Gudinnan Lakshmi.

dagens vägledning!

Dagens vägledning.

I vårat universum finns det inga prövningar, blockeringar eller hinder, det är endast våra rädslor som är vårat största hinder. Om vi hela tiden tänker på vad vi är rädda för så kommer det till oss, och det är det enda vi ser.

Lakshmi vill att vi ska försöka att sätta oss ner och ha det tyst runt omkring oss och stilla sitt sinne och genom det släppa all oro och rädsla. Genom att tänka tillitsfullt, optimistiskt och hoppfullt så ger vi oss själva den energin och den sprider sig till alla som är närvarande.

Vi kan se mörker och vi kan se ljuset och vi behöver båda två. Stig in i ljuset och när vi är där så blir allt ljusare och våra tankar och känslor känns så mycket bättre och mer positiva.

Kortet betyder också, släpp all oro för framtiden och undvik att tänka negativa tankar om det du inte har, tänk positivt och visa tacksamhet för det som finns och det som kommer.

Jag brukar tacka i mina böner, för det jag har fått, det jag har, och det som kommer.

Jag vet att det som jag behöver för att kunna leva rent fysiskt kommer till mig.

Frid & Kärlek

Susanne