Dagens änglatarotkort

dagens änglatarotkort!

Dagens änglatarokort!

Kort. Två i vatten.

Två personer delar en nära relation. En innerlig vänskap fortsätter att fördjupas. En kärleksaffär stiger till nya höjder av intimitet. Ömsesidig kärlek, respekt och förståelse har utvecklats mellan parterna. Din relation helas och fortsatt engagemang är fortfarande möjligt. Det är inte dags att lämna en relation nu. Svårigheter mellan personer eller grupper får en positiv upplösning. Konflikter avslutas och förlåtelse ökar.

Kortet betyder också:

En romantisk relation som är i sin början, och det är mycket passion och sexuell attraktion mellan de två parterna. Det kan bli mer mellan dem två och det kan talas om en förlovning i snar framtid. Ni är besläktade själar som lev ett tidigare liv eller så kan ni ha levt flera tidigare liv tillsammans.

Det kommer en oväntad gåva till dig, den kan vara liten och den kan vara stor, oavsett så blir du tacksam över denna gåva. Ni två som nyss möts kommer att ha delade idéer er i mellan. Dessa idéer kommer att göra så ni kommer mycket nära varandra och ni känner er välsignade av att fått träffas.

Frid & kärlek

Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *