Dagens änglatarotkort!

dagens änglatarotkort

Dagens änglatarotkort!

Ego.

Den känslan som du nu har av att känna dig fången är oftast inte äkta. Det kan vara en del av det du känner kommer från det förflutna och de är inte vekliga längre. Ibland så är man rädd att göra förändringar som behövs för att slippa dessa bojor som man har skapat själv.

Se det med en mer positiv syn och kasta all denna rädsla över bord, eller ut med den till universum.

Kortet betyder också att du fokuserar för mycket på det materiella så det är det som låser dig. som vi alla vet kan inte det materiella ge oss den kärlek som vi behöver, så försök att omvärdera det du vill skaffa dig och varför du vill ha det till.

Du kan vara inne i ett beroende av något slag, det kan vara alkohol eller droger. Det kan vara så att du har gett bort ditt självbestämmande till någon annan, det kan vara någon myndighet, eller det kan vara gud.

För att slita sig loss från dessa bojor behövs någon kunnig i området som kan hjälpa dig. Det kan vara en typ av maktmissbruk eller ett maktspel som pågår om och om igen, som känns som den aldrig tar slut.

Om du är i denna situationen och vill slita dig loss så be om hjälp av någon som du känner dig trygg med, eller någon helt annan som kan se på saker och ting från ett annat perspektiv och inte vara känslomässigt inblandad.

Frid & Kärlek

Susanne