Dagens änglatarotkort!

dagens änglatarotkort

Dagens änglatarotkort!

Livserfarenhet.

Detta kortet vill påminna dig om att en händelse som nyligen har varit som en väckarklocka för dig, som har eller är på väg att göra en stor förändring. Du ha nu insett att det inte går att blunda för det som du nu är nödvändig till att göra. Det är som om du har vaknat och är medveten om hur din situation har varit en längre tid. Och det är nu dags för en livsförändring.

Kortet betyder också att lögner kommer avslöjas och sanningen kommer som en blixt från klar himmel och det blir stormvindar runtomkring dig som du inte kan påverkar. Det bästa du nu kan göra är att vara i stormens öga och ta det så lugnt du kan.

Går du för fort fram nu så blir det tvärstopp och du kan vara med om en olycka som inne fattar ett benbrott eller någon annan skada. Dessa lögner kommer till dig för att det inte går att dölja dem mer och tiden är inne för att få hela sanningen om någon eller något i din närhet.

Eller kan det vara du som har gått med hemligheter och det är nu de uppdagas. Denna tid är en stund av både frihet och ett uppvaknande och du kommer att känna en inre frid när all sanning har kommit fram. Och nu är tiden inne för att börja om från början med det man har kvar och bygga upp grunden mer starkare med att ha sanningen som grundpelare.

Frid & Kärlek

Susanne