Åtta i luft.

dagens änglatarotkort

Åtta i luft.

Just nu kan du känna dig låst i en situation och du vet inte hur du ska ta dig ur denna olyckliga situation, du känner att det finns ingen väg ut. Det finns en massa olika möjligheter att kunna göra dig fri från denna situation. Det första du behöver göra är att känna dig trygg och se hela sanningen till varför du är i denna tuffa situation.

Det kan vara så att du måste vara där du är för det som finns omkring dig till låter inte att du ska vara någon annan stans. Du kanske sitter av ett straff? Eller sitter du i karantän?

Det kan vara så att du sitter fast i en relation som du vill slita dig loss ifrån, och då behöver du se alla tänkbara lösningar för att hitta en ny bostad eller kanske en kär vän att flytta in till.

I all denna förvirringen och att känna sig hjälplös, så kommer det en tid med att du känna dig starkare än någonsin och det är när du väl har kommit ifrån den relationen du är i nu. Och då kommer du få tid att läka på insidan i ditt nya hem.

Alla känner sig svaga i en sådan här situation när vi ska lämna en relation oavsett om den är våldsam eller inte våldsam. Det jag råder till är att ha inte för bråttom att läka låt det ta den tiden som du behöver och ta en dag åt gången.

Du kan ha en almanacka som du bocka av dag för dag så ser du att med tiden kommer du att må så mycket bättre. Ta hjälp av en terapeut eller någon som du kan prata med om allt.

Frid & Kärlek

Susanne