Änglatarotkort!

dagens änglatarotkort

Dagens änglatarot!

Kort 3 Kejsarinnan!

Din kreativa och ditt hårda arbete ger dig stora belöningar, enligt detta kort. Du har ett gyllene handlag just nu, så allting du vårdar och ger din kärleksfulla uppmärksamhet till kommer att blomstra. Som äktenskap, barn och ämnen rörande moderskap och kreativitet är positiv påverkande nu.

Det du gör nu, att pyssla hemma med blommor, hantverk i hemmet eller i trädgården eller dina husdjur så kommer allt att växa och du kommer att känna harmoni i allt du tar dig ann. Din kreativa styrka kommer att blomstra och ge dej framgång. Njut av det vackra i livet och var medveten om att du förtjänar att bli väl omhändertagen. Ta god hand om din kropp med massage, yoga eller vad som helst som får dig att känna dig hälsosam, levade och lyxig.

Kortet betyder också:

Detta kort betyder överflöd och det du ger får du tillbaka. Efter som du ger så mycket till andra så får du tillbaka detta av någon annan eller den du har gett din kärleksfulla hand till. Du ska vistas i naturen och få styrka och tålamod för din kreativa sida ska bli starkare. I de projekt som du startar nu är det bra om du ger din fulla fokus på. Kärleksfullhet och vård av dig själv eller andra är mycket gynnsamma för dig just nu. En tid av många fantastiska känslomässiga möten och fysisk styrka att genomföra det du har påbörjat.

Kalla på din ängel och be hen att hjälpa till med att inspirera dig i dina kreativa idéer och att ge dig modet och möjligheter att uttrycka dem. Förverkliga dina drömmar och du kommer att lyckas.

Frid & kärlek

Susanne