Susanne

Hej!
Om mig!
Jag är en spådam och clairvoyant, jag ger dig medial rådgivning inom alla olika områden. Vi frågar ofta varför händer detta mig? Gillar hen mig? Gör jag rätt? Varför är det så mycket ondska världen över? Frågorna blir fler och fler om varför? Jag tror att vi alla har en medfödd gåva och vi kan lära oss hitta den med hjälp med vår inre vägledare. Genom att vara ärlig mot sig själv så hittar vi hjärtats vilja, andens vilja och hur sinnet fungerar, och hur alla tre sammanlänkar varandra. Genom detta kan vi få många svar ”om varför”?

Jag har daglig kontakt med min guide som är min ärkeängel, vi arbetar dagligen med att hjälpa personer som behöver just våran hjälp genom att han sänder energier igenom mej till dej och det gör han via bilder, känslor och ord som kommer till mig under vårat samtal. Han är min bästa vän vi kan skratta och njuta av det som är här och nu, vi gråter också över hur svårt många av oss har det i välden över. Vi ber dagligen om att människor ska öppna upp sina sinnen och inse att vi alla har det vi behöver och det finns i överflöd till oss alla.

Vi sänder ut positiva energier och alla regnbågens färger till dig under och efter samtalet. De verktyg jag använder är en pendel för jag och nej frågor, änglatarotkort och gudinnornas vägledning och min ärkeängel som alltid är vid min sida.

Jag lär mig nya saker varje dag, om livet och det andliga. Vid varje möte med människor lär vi oss kunskap om hur lika men ändå olika vi är. Jag tror att man ska söka kunskap inom de områden som känner dragningskraft till. Det är då vi kan ta in informationen lättast och vi vill veta mer om just detta.

Ibland vill man bara kunna prata med någon om saker man inte kan förstå och inte vågar prata med någon annan för det känns dumt, obehagligt eller dömande. Vad det än är så kommer vi att hitta en förklaring och en lösning till det som oroar dig, vi gör det tillsammans.

Frid & kärlek.

Kontakta mig på spålive.se agent 201 Susanne

Ring 0939–1147147
Välj # 201
29,90kr/min. Åldersgräns 18 år

www.spålive.se
www.synskonline.se