Gudomlig lag! “Karma”

gudomlighet din dagliga karma

Den gudomliga ordningens lag!

I universum finns en gudomlig ordning eller plan. Allt är utstakat och under gudomlig kontroll, trots att det inte alltid ser så ut. Om vi rättar oss efter den gudomliga ordningen hellre än efter de lagar människorna instiftat, får vi njuta av det gudomliga ljuset. Gud vet bäst; det vi i dag uppfattar som en förlust kan i morgon framstå som en tillgång. När saker och ting inte blir som du tänkt dig, ska du säga så här: ”släpp taget och låt gud/universum bestämma.” Förtrösta på den gudomliga ordningen.

Detta är taget ur boken: Din dagliga karma. Av Karmen Harra.

Jag brukar säga så här när jag ber om något: Att börja med att säga tack till den gudomliga helheten. Jag tackar för den förestående dagen, för det egna och för vännernas liv, och för världen. Ibland ber man om speciella saker, men formulerar mig alltid: om det är till det bästa för mig och för allt liv överallt.

Som vi vet har vi många tankar och vi ber om så många olika saker dagligen. Men har du tänkt på hur du ber och hur dina tankar formuleras? Ett ord som inte existerar i universum är ordet inte. Du säger en mening ungefär så här: -Jag vill inte ha den där personen i mitt liv! Så hör universum dej säga så här: -Jag vill ha den där personen i mitt liv! -Jag vill inte vara så här tjock! Så hör universum dig säga – Jag vill vara så här tjock! Ja ni förstår vad jag menar!

Ett tips! Så om du verkligen fokusera på vad du säger och tänker, och formulerar dig med det du vill ha, istället för vad du inte vill ha, så kommer det till dig snabbare. Och om du säger och tänker kärleksfullt, så kommer du att känna den kärleksfulla energin som du sänder ut, komma tillbaka till dig.

Nu menar jag inte att man kan gå runt och tänka positiva tankar eller säga positiva ord hela tiden, men man kan försöka göra det lite oftare. Vi alla har lika mycket ont eller gott i oss och det måste vara så, för att det ska vara balans i universum.

Det ena kan inte vara utan det andra, det finns två sidor på ett mynt. Eller, det finns både mörker och ljus. Om det bara vore det ena, så vet vi ju inte om det andra. Så hur kan vi veta om vi är lyckliga eller olyckliga om det bara fanns det ena?

Frid & Kärlek

Susanne  

4 Replies to “Gudomlig lag! “Karma”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *