Dagens vägledning!

dagens vägledning

Dagens vägledning!

Gudinnan Dana överprästinnans budskap!

”Du besitter gudomlig kunskap som kan komma andra till hjälp genom din andliga undervisning”

Budskap från Dana:

”Din visdom går tillbaka till uråldrig tid. Du har fört denna visdom med dig till din nuvarande inkarnation för att vara en väg visare så att dina erfarenheter kan komma till nytta för andra. Dröj inte med att uttrycka denna visdom. Jag kommer att hjälpa dig att manifestera en plattform för din andliga undervisning, oavsett om det handlar om att undervisa genom att själv vara ett exempel eller genom att skiva eller tala. Alla former av undervisning är lika värdefulla, oavsett hur mångas liv du påverkar.

Kortet betyder också:

Håll kurser, skriva böcker eller artiklar, leta efter möjligheter att undervisa, var en förebild av frid, vörda din gudomlighet. Var medveten om att du är en ledare.

Om Dana:

Dana är en av de äldsta keltiska gudinnorna. Hon härstammar från tiden innan gallerna bodde på Irland, då Tuatha dé Dananns (som betyder ”Danas barn”) dyrkade henne som sin skapande moder-gudinna. När gallerna invandrade Irland förvandlade sig Tuatha Dé Dananns till småfolket och det är de fortfarande. Dana är också känd som Danu eller Dannu och hon är extremt kraftfull och magisk. Hon kan hjälpa dig med manifestationer, alkemi och gudomlig magi. Hon kan också presentera dig i naturelementens kungariken, i synnerhet för småfolket.

Frid & Kärlek

Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *