Dagens vägledning!

dagens vägledning

Dagens vägledning!

Gudinnan Fjärilsmöns vägledning!

”Du upplever enorma förändringar just nu och de medför rika välsignelser.”

Budskap från fjärilsmön:

” När du går igenom en sådan här förändringsperiod så är det naturligt att du känner osäkerhet inför framtiden. Jag finns här för att försäkra dig om att du är den del av den naturliga cykeln av födelse, död och återfödelse. För att få in det nya som du längtar efter måste du först tillåta det gamla delar av ditt liv att försvinna.

Dessa förändringar ska firas, inte fruktas. Var tacksam för att det gamla försvinner! Ta till dig alla de lärdomar det har gett dig och släpp det sedan! Känn den berusande glädjen och förväntan över det nya i de gåvor som skänks till dig nu och låt dig överraskas och förtjusas av deras magi.”

Kortet betyder också:

Oroa dig inte när något tar slut eftersom det för med sig något nytt den här förändringen är ett svar på en bön. Släpp det gamla, oroa dig inte över dessa förändringar – de är verkligen till det bästa.

Om fjärilsmön:

Fjärilsmön är en kachina (ande) hos Hopiindianerna som ser till att grödorna ger hälsosamma och rikliga skördar. Hon är en vår gudinna som hjälper oss ut ur instängda situationer som håller som fångna eller hindrar oss från att växa och glädjas. Om du känner att du sitter fast så är hon en underbar gudinna att kalla på under utbrytnings processen. Hon kan också vägleda dig genom övergångar i livet och hjälpa dig att bre ut dina vingar!

Frid & Kärlek

Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *