Dagens vägledning!

Dagens vägledning

Dagens vägledning!

Gudinnan Bast budskap!

”Din självständighet utgör grunden till din styrka och framgång”

Budskap från bast:

 ”Du är oerhört självständig, precis som en katt, men du behöver också tillgivenhet och lekfulla kamrater. Nu är det dags att balansera ditt sociala liv med ensamhet. Även om du ber om andras åsikter måste du i slutändan ta dina egna beslut. Din frihet och ditt oberoende är högsta prioritet, så se till att du ger dessa egenskaper näring”

Kortet betyder också:

Tillbringa tid med dig själv, tillåt dig att själv att leka. Be om att få dina behov tillgodosedda. Fatta dina egna beslut. Jobba med katter och se deras beteende, ge din egen katt uppmärksamhet eller inskaffa en ny katt.

Om Bast:

Den egyptiska gudinnan Bast förvandlar sig till en katt varje natt och skyddar sin familj och alla som kallar på henne genom ett mörkerseende som uppfattar allt. Hon uppvisar kvinnlighetens kattlika egenskaper så som behagfullhet, självständighet, lekfullhet och intuition. Bast samarbetar också med kattälskare för att hjälpa deras kattvänner. Som dotter till solguden Ra har Bast den ovanliga egenskapen att hon är både sol- och mångudinnan.

Frid & Kärlek

Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *