Dagens vägledning!

dagens väglegledning!

Dagens vägledning!

Gudinnan Eireens budskap!

”Det finns ingen anledning till oro, allting blir precis som det ska.”

Budskap från Erieen:

”Även om det ser kaotiskt ut på ytan så kan jag lova dig att det är en högre plan som styr. Denna allomfattande kärlekskraft bär och stödjer dig till fullo. Slappna av i armarna på den gudomliga kärleken och andas bort bekymmer och oro. Lägg fokus på att njuta av och uppskatta varje välsignelse. Din tacksamhet hjälper dig att dra in ännu fler välsignelser i ditt liv.”

Kortet betyder också:

Ge dina bekymmer och din oro till universum. ”Som att ta en tennisboll i din hand och kasta den ut i universum.” Be en bön till den du känner och du tror på, eller känner att du har som guide.” (Du behöver inte säga något namn till den du ber till, de hör dig hela tiden ändå). Alla har vi olika guider, änglar och det är ditt eget ansvar att ta dig an det. Vi har fått den fria viljan att välja, hur vi vill att vårt liv ska vara. OBS! Oavsett hur tufft eller enkelt liv du har levt, så är det redan förutbestämt av dig själv innan du kom till Mode-Jord. Det är din egna personliga resa in i den andliga välden, och att ta reda på vem du har jämte dig dag och natt. Ha inte för bråttom att ta reda på vem det är, det är själva resan och kunskapen som du får på vägen, som har den största betydelsen.

Meditera kan vi göra på så många olika sett, och du kommer eller redan gör som du känner är bäst för dig. Ägna dig åt sådant som ökar friden inom dig och runt dig. Det kan vara yoga, bad med havssalt i vattnet eller något som du tycker dofta gott och ger dig ett lugn. Tänd ett ljus eller flera eller en rökelse med ”lavendeldoft.” Gå gärna och få massage eller ta en tupplur. Ut i naturen där finns mycket andlig energi. Lyssna på lugn musik eller musik som får dig att känna att du vill dansa. Lek och läk ditt inre och yttre.

Det blev visst ett långt dagens vägledning i dag. Hoppas att du läser hela, du som känner dig dragen till detta budskap. <3

Om Eireen:

Eireen är en grekisk gudinna som skänker frid åt alla som kallar på henne och hon är syster till lagens och rättvisans gudinnor. Romarna kallade henne Pax vilket betyder både ”fred” och ”frid”. Eireen hjälper oss att byta ut oro mot tillit. Hon påminner oss också om att behålla vår barnsliga förundran och entusiasm över livet.

Frid & Kärlek

Susanne  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *