Dagens vägledning!

gudinnornas vägledning

Dagens vägledning!

Gudinnans Abundantias budskap.

Universum överöser dig med sitt överflöd.

”Var öppen för att ta emot”

Budskap från Abundantia:

”Att be om hjälp är inte ett tecken på svaghet utan på styrka. Du är mycket kraftfull och jag är här för att stötta dig medan din styrka växer. Det är helt rätt att du får den här hjälpen, eftersom vi fungerar som ett team. Jag har hört dina böner, din oro och dina affirmationer. Nu tömmer jag mitt ymnighetshorn över dig, så var beredd på oförutsedda händelser och gåvor. Lägg märke till nya idéer, känslor och visioner inom dig. Denna vägledning ger dig klara hänvisningar om hur du ska agera i samarbete med mig. Tillsammans är vi omöjliga att stoppa.”

Alternativa betydelse:

Var öppen för att ta emot.

Du får en oväntad ekonomisk lyckoträff.

Det finns ingenting du behöver oroa dig över.

Ditt nya projekt kommer att lyckas ekonomiskt.

Visualisera och affirmera överflöd.

Överflöd kommer till dig på många sett, bland annat som mer tid, stöd och idéer.

Frid & Kärlek

Susanne

Om Abundantia:

Abundantia är en vacker romersk och skandinavisk gudinna som ger överflöd, framgång och rikedom. Hon säges ge tur och ekonomiska lyckoträffar till alla som kallar på henne. Hon bär ett ymnighetshorn fullt med guldpengar som bildar ett spår efter henne vart hon än går.

Ett tecken på att hon är med dig är att du hittar mynt på oväntade platser. Du kan vara viss om att Abundantia kommer med mer än bara fickpengar till de som kallar på henne. Hon tillhandahåller alla sorters rikedomar, såsom mer tid, idéer och andra typer av stöd.

Frid & Kärlek

Susanne

2 Replies to “Dagens vägledning!

  1. Tack så mycket för att du läser min blogg. Jag är blir så glad att se att den ger dig den vägledning som den är ämnad till. Hur man kan logga in vet jag inte riktigt vad du menar med det?
   Jag önskar dig en go och trevlig helg. 🙂
   Med vänlig hälsning
   Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *