Dagens vägledning!

dagens vägledning!

Dagens vägledning!

Gudinnan Sulis budskap!

”Tillbringa tid nära vatten, såsom en sjö, en å, eller havet, för att ladda batterierna.”

Budskap från Sulis:

”Vattnets läkande egenskaper är välkända och väl dokumenterade. Det är rimligt eftersom den mänskliga kroppen består till allra största delen av vatten. Vatten kan skölja bort sorgsenheten, smärta och de negativa effekterna av lidande. Ägna dig oftare åt renande ritualer med vatten så kommer du att märka att du blir lättare till Sinnes och ser ljusare på tillvaron. Vattnets magiska egenskaper förstärks när du fyller det med dina böner och intentioner. Oavsett om du lägger dig i ett bad med havssalt eller om du badar i en sötvattenskälla så kommer du med säkerhet att märka vilken skillnad vatten gör.”

Kortet betyder också:

Ta en meditativ promenad nära vatten, ta en semester vid havet, flytta till ett hem som ligger närmre ett vattendrag, simma, ta ett bad med havssalt i vattnet för att avgifta din energikropp och din fysiska kropp, drick mer vatten.

Om Sulis:

Sulis är en keltisk solgudinna som övervaka vattendrag med helade egenskaper. Den fontän i Bath England som flödar av helande vatten har döpt till Sulis för att öra henne. Kalla på Sulis när du utför helande ceremonier som involverar vatten; eller när du behöver hjälp att strukturera din tid eller dina finanser för att kunna ta en tur till havet eller till en sjö.

Frid & Kärlek

Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *