Dagens vägledning!

Dagens väglednig

Dagens vägledning!

Gudinnan Jungfru Marias budskap:

”Lita på att dina böner har blivit hörda och att de besvaras.”

Budskap från Jungfru Maria:

”Tro är det ljus som lyser upp din väg. Utan tro ter sig framtiden mycket skrämmande. Just därför är det livsviktigt för dig att göra det som krävs för att hålla sinne och hjärta fylld av tro. Ge inte upp hoppet om dig själv eller andra. Håll trons låga brinnande i ditt hjärta, för denna enda lilla glimt av hopp kan utplåna hopplöshetens mörker. Var också det ljus som tar andra starkare så stärker det inte bara dig själv utan hela världen.”

Kortet betyder också:

Släpp oroliga tankar och håll dina tankar positiva. Lägg märke till och följ den gudomliga vägledningen som du får. Be gärna en bön om att stärka din tro, vägledning och mod att så upp för det du vet är rätt. Du kan även ägna dig åt andligt helande.

Om Maria:

Hon är Jesus älskade moder och känd som ”änglarnas drottning” för hennes ständiga mirakulösa helande arbete. Maria jobbar nära samman med advokater, lärare och helare som jobbar med barn. Hon älskar barn och är hängiven att göra den här världen bättre och tryggare för dem. Om du vill jobba med att hjälpa barn så kan du be Maria om en gudomlig uppgift.

Frid & Kärlek

Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *