Dagens vägledning!

dagens vägledning!

Dagens vägledning!

Gudinnan Ixchels budskap:

”Du är en kanal för gudomlig helande kraft.”

Budskap från Ixchel: ”Att bemästra kraft är inte detsamma som att kräva den. Att kräva är att bete sig som ett barn som får ett utbrott när det inte får vad den vill ha. Sådant beteende baseras på en rädsla för att kraften ska hållas ifrån en. Bemästrande baseras på en trygg och säker vetskap om att du är en del av den stora andens nåd och visdom. Du är som en åskledare som kan leda kraften.

Anslut dig till kraften genom att hålla dina tankeprocesser orubbligt klara. Vackla inte för ett ögonblick i ditt trygga och fasta beslut att vara en kanal för den kraft som redan finns inom dig. Koppla upp dig mot källan som är ännu större och låt den förstärka din naturliga kraft. På det viset blir du en ständig länk av det oändliga, från det oändliga och till det oändliga. Med andra ord, allt är ande: omkring dig, genom dig och till alla du helar.

Kortet betyder också:

Du är en helare och du blir helad. Den här situationer och/eller den du älskar blir helad. Hedra din kunskap om helande och din förmåga att hela. Börja med eller fortsätt att utöva helande. Ju mer du gör desto bättre blir du.

Om Ixchel:

Ixchel har hyllats som Mayaindianernas mångudinna sedan urminnes tider. Tillsammans med sin make solguden gav hon upphov till alla de andra gudarna hos Maya. Eftersom hon förkroppsligar månen är Ixchel intimt förknippad med tidvattnet. Hon tros styra regnet och vattnet i alla former.

Faktum är att hon kallas ”Regnbågsdamen” eftersom hennes essen genomsyrar de pyttesmå vattendroppar som bryter ljuset och skapar regnbågen. Som modergudinna hjälper Ixchel till med fruktsamhet och barnafödande. Hon är också en kraftfull helare som minns människans ursprung på den här planeten. Hon kan hjälpa dig att få kontakt med dina djupaste rötter som andlig helare.

Frid & Kärlek

Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *